.

Boulevard Avila 61 – CBT 67

Imatge del partit a Àvila. Foto:CBT

Cop d’efecte del CBT en la seva visita al Pavelló Carlos Sastre d’Àvila. Els blaus han sumat una victòria de prestigi en una pista on cap equip aquesta temporada havia aconseguit la victòria.
Els de Berni Àlvarez han estripat el cartell d’imbatible que tenia el parquet castellà.
Els blaus han agafat avantatge ja al primer quart amb un parcial de 13 a 15 favorable als tarragonins. En un segon parcial per emmarcar l’equip tarragoní ha estat capaç de dominar d’onze punts en el marcador, gràcies a l’encert exterior i al domini defensiu de la pintura.
A la mitja part la diferència era de deu punts favorable a un CBT que seguia jugant la carta exterior en situació ofensiva i que amb els triples de Marc Jiménez i Miquel Salvo contrarrestava l’encert local.
Els dos darrers quarts els ha dominat Àvila en el marcador però el CBT sobre la pista. L’equip de Berni Àlvarez ha jugat amb l’avantatge aconseguida. Els locals s’han posat només un punt per sota quan faltaven encara tres minuts. El poc encert des de la línia de tirs lliures podria haver condemnat a la derrota als tarragonins que van aguantar el marcador un cop més gràcies al joc exterior i els dos triples de Miquel Salvo que va donar el marge suficient per afrontar amb pausa ens darrers instants del partit i deixar el 61 a 67 final.
Aquesta és la tercera victòria seguida del CBT que suma ara nou victòries per nou derrotes i és setè a la classifiació. Els de Berni Àlvarez reben la pròxima jornada al líder Marin al Serrallo. Els gallecs només han deixat escapar quatre partits aquesta temporada.