.

L'accés al play-off d'ascens es decidirà al Serrallo

Els homes Berni tenien molt clar que l’únic resultat que valia era la victòria, i per això des d’un bon inici l’equip va sortir a per totes, agafant el control del partit i del marcador. Però el Cornellà que no es jugava res, jugava sense pressió i això es notava, tota vegada als jugadors del Baix llobregat no els tremolava la mà a l’hora de llençar a cistella.

Malgrat tot el CBT intentava imposar un ritme intens al partit, amb una defensa agressiva, amb moltes rotacions de jugadors i això poc a poc es va anar reflexant al marcador. Però la diferència durant els dos primers quarts de partit, mai va ser superior als deu punts i Cornellà no va deixar en cap moment que el partit es trenqués del tot.

Al descans es va arribar amb 29-37 al electrònic. I la meitat del tercer quart, el CBT va aconseguir la màxima diferència fins el moment, 37-56. El gran treball dels jugadors tarragonins i sobretot gràcies al joc interior que en aquest minuts, dominava el partit, deixava entreveure que el partit es podia trencar i així va ser. Al final del tercer quart es va arribar amb un clar 45-64, i durant el darrer quart els jugadors de Berni van controlar el partit fins el final. Només durant uns instants, coincidint amb la meitat del quart, el Cornellà va donar l sensació que volia tornar a lluitar pel partit, però no va ser així, viatjant la victòria cap a Tarragona, per un clar 62-84.

I amb aquesta victòria i la victòria del Quart contra el Santfeliuenc, la darrera plaça pel playoff d’ascens es decidirà el proper dissabte dia 10, a les 19h en el darrer partit de la lliga regular que es jugarà al Serrallo contra el CB Quart.