.

CEBA GUADALAJARA 59 – CBT 57

Imatge d'arxiu. Foto:CBT

Imatge d’arxiu. Foto:CBT

S’ha imposat la lògica i el CEBA Guadalajara ha acabat superant a un combatiu CBT per 59 a 57.

L’equip de Berni Àlvarez ha aguantat tot el partit amb diferències mínimes al marcado i un segon quart amb un parcial de 8 a 16 ha servit per a tenir aquell coixí necessari per la segon part del partit.

Els vint-i-un punts d’Orukpe i els tretze de Hester han aguantat a l’equip tarragoní dins del partit.

El pivot nigerià ha fet el seu millor partit des de que vesteix de blau i amb un 31 de valoració ha estat el millor jugador de l’encontre.

Els dos pivots tarragonins han trobat a faltar l’aportació anotadora del joc exterior per poder tenir més opcions de victòria.

Al final del quart periode el marcador senyalava un 55 a 55 que ha servit per jugar una pròrroga on el CBT només ha anotat dos punts i el Guadalajara quatre.

La diferència real a la classificació no s’ha deixat veure sobre el pàrquet i els de Berni Àlvarez han tornat a desmostrar que poden plantar cara fins i tot als equips de la part alta de la classificació.

La derrota trenca amb una dinàmcia de dues victòries seguides que havia sumat el CBT.

Els del Serrallo es queden ara amb set victòries per tretze derrotes quarts per la cua.