.

El partit entre els dos clubs ha estat molt renyit i ha acabat amb un resultat de 71-72 punts

Difícil desplaçament pels homes de Berni. La pista del Mataró Feimat no és una pista fàcil i això ho sabien els jugadors des d’un bon començament.

Berni va sortir amb el cinc de gala. David Fernández, Adrià Duch, Jaume Zanca jugant de tres, Pape Mabpe i Ferran Torres. La formula va funcionar durant el primers minuts. Un inici espectacular va permetre al IBERSOL CBT agafar la primera avantatge important en només tres minuts l’equip va aconseguir un 0-11.

Després d’un temps mort local, les coses no van canviar massa. El IBERSOL CBT seguia imparable, aconseguint posar el marcador en un espectacular 5-21. Les primeres rotacions van permetre al conjunt local, retallar diferències en el marcador. Un parcial de 10-0 pel conjunt local va ajustar el marcador, que al final del primer quart es quedava en 17-24.

Les coses no van canviar massa a l’inici del segon quart. Els dos equips jugaven amb una gran intensitat. Intercanviant cistelles. Les diferencies es mantenien. Berni tornava va provar de posar el cinc inicial a pista, però aquest cop el conjunt local no es va deixar sorpendre.

A poc més d’un minut per arribar al descans 6 punts seguits de Ferran Torres, van permetre posar una diferència de 10 punts en el marcador, però dos triples del conjunt local en el darrer minut van deixar el marcador al descans en 35-41.

El tercer quart va començar amb la mateixa dinàmica que va acabar el segon. Intercanvi de cistelles. Diferències al voltant dels cinc punts. Un escenari inquietant pels homes de Berni, que trobaven la forma de tenir una mica de tranquilitat en el partit. Qualsevol opción que tenia el IBERSOL CBT per trencar la barrera dels deu punts, provocava una reacció del conjunt local.

Amb 50-54 al marcador, Berni va demanar temps mort. No ho veia clar. I encara es va complicar més la situació. Un parcial de 5-0 va posar al conjunt local per davant en el marcador per primer cop 55-54, arribant-se al final d’aquest tercer període amb 58-57.

El partit estava molt complicat. El públic cada cop apretava més. L’IBERSOL CBT tenia un escenari gens favorable. Durant els primers minuts del darrer període el conjunt local va aconseguir una diferència de cinc punts, 62-57, que obligava a Berni a posar tota la artilleria sobre la pista.

Tot es va tornar a igualar. Tres minuts pel final el marcador era empat a 67. El conjunt local va agafar una diferencia de quatre punts, però un triple de Tugores va posar a l’IBERSOL CBT un altre cop dins del partit. Gràcies a dos tirs lliures convertits per Ferran Torres a un segon del final, va permetre que la victòria viatges a Tarragona per 71-72.