.

Foto d'arxiu del partit contra el CB Salou

Foto d’arxiu del partit contra el CB Salou

L’Ibersol CBT ha encetat la temporada oficialment amb una victòria davant el CB Salou al Pavelló del Serrallo. Els blaus han tingut el partit perdut durant gairebé els 40 minuts de joc, però han sabut reaccionar a temps en el darrer quart per capgirar el marcador i anotar-se la victòria. Berni Álvarez no ha pogut comptar amb Joan Sorolla i Rubén Llanos.

El partit es posava ràpidament de cara pels interessos del CB Salou. Un triple més un tir addicional del conjunt groc els posaven per davant en el marcador. Un Ibersol CBT poc intens en defensa concedia cistelles amb facilitat i deixava que el rival s’anotés un 12 – 6 amb poc més de cinc minuts jugats. Berni Álvarez es veia obligat a canviar pràcticament tot l’equip per buscar solucions. Dues cistelles consecutives de Torres, un triple de Barberà i un joc molt més dinàmic portaven els blaus per davant en el marcador a falta d’un minut i mig per acabar el quart. Una transició ràpida dels salouencs amb cistella sobre la botzina deixava el marcador en 19 – 18 al final del primer quart.

Els dos equips es mostraven més espesos amb l’inici dels següents deu minuts. Havien de passar dos minuts per tornar a veure una cistella, que queia del costat groc. El CB Salou tornava a apoderar-se del control del partit, fent-ho sobretot des de la línia de tres (27 – 20). Els de Berni milloraven la seva defensa abans d’arribar al descans, i això els permetia reduir diferències però, com en l’anterior, un triple a pocs segons per acabar deixava un resultat de 36 a 30.

El partit seguia amb la mateixa tònica en tornar de vestidors. El CB Salou imposava el seu joc, mentre que els blaus anaven a remolc i intentaven aprofitar les errades del rival (43 – 32). Sis punts consecutius de Loras donaven oxigen a l’equip de Berni, que aconseguia retallar diferències (45 – 40). Els triples tornaven a ser protagonistes al bàndol salouenc, el que obligava a l’entrenador de l’Ibersol CBT a aturar el joc i reordenar el seu equip. Un triple de Dani Fernández tancava el quart amb un marcador que reflexava un 51 a 45.

La intensitat tornava a aparèixer al conjunt blau, que rematava el canvi d’actitud amb una cistella de Loras i dos triples de David i Dani Fernández (56 – 55). L’Ibersol CBT entrava de ple en la lluita pel partit amb poc més de cinc minuts per jugar-se. En dinàmica ascendent, els blaus capgiraven el marcador amb un parcial de 0 a 12 demolidor, que noquejava el rival i deixava el partit encarrilat (56 – 67). L’equip de Berni es retrobava amb si mateix i s’anotava la victòria amb un resultat de 59 a 69.

L’Ibersol CBT disputarà el segon partit de Lliga Catalana el proper dimecres 11 de setembre a les 19h al Pavelló del Serrallo.