TOTS 21

L'acord entre les dues entitats ha beneficiat a un total de 13 nens i nenes

L’acord entre les dues entitats ha beneficiat a un total de 13 nens i nenes

El Club Bàsquet Tarragona i el seu campus d’estiu, el Tarragona Estiu Camp, coorganitzat juntament amb el Col·legi Sant Pau i l’acadèmia English Tarragona, aposta per la integració dels nens i nenes amb menys recursos per tal que aquests tinguin les mateixes opcions per a poder disfrutar d’un estiu ple d’activitats amb d’altres joves de la seva mateixa edat.

Per a aquest motiu, el TEC ha comptat enguany amb quatre participants saharauis. Es tracta d’una col·laboració amb l’Associació Hammada del Camp de Tarragona, que participa del projecte Vacances en Pau. Aquesta organització vetlla per a que nens i nenes dels camps saharauis tinguin la oportunitat de marxar dels seus països d’origen durant els mesos de més calor, on tindrien temperatures molt elevades i unes condicions més extremes, i puguin conèixer altres realitats i participar en campus com el TEC, on realitzen moltes activitats esportives i de lleure mentre coneixen una altra cultura. Ja fa vuit anys que el TEC compta amb la participació d’aquests nens i nenes provinents de l’Àfrica. En motiu de la festa del desè aniversari del TEC, l’organització va convidar a l’Associació Hammada, que va muntar una haima al Col·legi Sant Pau per tal de visualitzar la problemàtica del poble saharaui.

Per altra banda, el club també col·labora amb els Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) de Tarragona. Aquest acord entre les dues entitats ha beneficiat a un total de 13 nens i nenes, que els ha permès participar al TEC com qualsevol altre dels integrants d’aquest campus d’estiu.

L’objectiu del CBT sempre serà el de seguir apostant per l’esport com a via d’integració dels joves amb menys recursos dins la societat.