.

CE El Catllar

El Jesús i Maria i el Catllar s’han retrobat mig any després de jugar per últim cop, al mateix escenari, però aquesta vegada ha estat una categoria per sobre, al grup 2 de la Primera Catalana amb empat a dos.

En aquell partit, amb desplaçament massiu de seguidors visitants, el Catllar va aconseguir l’empat (1-1) que necessitava per classificar-se per al play-off d’ascens, mentre que el Jesús i Maria no s’hi jugava res perquè ja havia quedat matemàticament líder del grup 6 de Segona Catalana i, per tant, assolia l’ascens directe. Després de patir una mica, però, el Catllar també acabava pujant i és per això que avui hem vist la reedició d’aquell duel.

En aquesta ocasió, els equips hi han arribat en posicions inverses: el Catllar, cinquè a la taula, i el Jesús i Maria, tercer per la cua. Però el resultat ha estat el mateix: l’empat. Cinc homes han repetit en l’onze visitant: Cesc (el capità), Nico, Raúl i Àlex Gonzàlez, i Imanol. Els dos últims, protagonistes avui perquè han estat els golejadors de l’equip dirigit per Àngel Garcia. Dos gols que han arribat en tan sols deu minuts de diferència, just arrancar la segona part, i que han servit per contrarestar el gol inicial local, que ha permès als blanc-i-vermells jugar amb el marcador a favor des del minut 12.

Quan faltava mitja hora per acabar el partit, però, les coses havien canviat, i semblava que serien els grocs qui s’emportarien els tres punts cap a casa, que havien aconseguit recuperar el bon joc després d’uns partits un pèl irregulars. Amb tot, l’aturada de principi de desembre no ha permès canviar la tendència per complet i el triomf s’ha resistit per cinquè partit consecutiu, tot i que en aquesta ocasió s’ha escapat de la manera més cruel possible: amb un penal al temps de descompte, que no donava opció reaccionar.

Així doncs, el Catllar s’ha hagut de conformar amb un puntet, en un dels camps on més apreta l’afició, que ha vist satisfeta com se’ls assenyalava un penal a favor en temps afegit. És per això que el president dels visitants, Manel Piñero, considera que “hem donat bona imatge” i ja pensa en el partit que tancarà la competició abans de Nadal, diumenge vinent, quan l’Horta, actualment tercer classificat, visitarà el Municipal de la Victòria.

UD Jesús i Maria (2): Vizcarro, Torres, Masdéu, Caballé (Monfort, 72′), Barragán (Esmel, 62′), Sebas, Pier, Ivan, Subirats, Ongola Jesús Ferreres.
CE El Catllar (2): Ródenas, Jesús, Aleix, Cesc, Raúl (Romà, 82′), Pol, Nico, Àlex (Roldán, 69′), Imanol, Miqui, Luis.
Gols: 0-1 Pier, 12′; 1-1 Imanol, 49′; 1-2 Àlex, 59′; 2-2 Jesús Ferreres, 89′ (p.).
Targetes: grogues als locals Ivan (40′), Ongola (48′), Pier (49′), Torres (88′) i Farreres (89′) i als visitants Imanol (21′), Aleix (35′), Nico (56′), Romà (89′) i Cesc (89′).