TARRAGONA 21

Els gegants del Catllar. Foto: bloctum.com

Els gegants del Catllar. Foto: bloctum.com

El Catllar sortirà al carrer, el proper dissabte, 13 de desembre, per celebrar la Festa Major d’Hivern. Els actes donaran el tret de sortida a les 12 del migdia, amb l’espectacle infantil ‘1714, la crida dels jocs’ a càrrec de la companyia Xarop de Canya, al Centre Cultural. Abans, haurà tingut lloc la concentració d’autocaravanes al costat de la llera del riu.

A les 4 de la tarda, la pista de futbol sala serà l’escenari de la Copa Tarragona amb els enfrontaments entre el Catllar Atlètic Femení i el Futbol Pax A, seguit del Catllar Atlètic B contra el Morell CFS. A les 6 de la tarda, tindrà lloc el Catllar-Tast, amb l’acompanyament dels timablers de la Colla de Diables del Catllar. La jornada es completarà amb l’exhibició de Balls de Saló al Centre Cultural.

De cara a diumenge, 14 de desembre, serà el torn de la Festa de l’Oli a la Cooperativa, a les 8 del matí. A les 11h, s’oficiarà la Missa Solemne amb la col·laboració de la coral Sant Nicasi. Al migdia, la cercavila omplirà els carrers del poble amb els gegants i els grallers. La programació festiva clourà, a dos quarts de 7 de la tarda, amb el ball organitzat pel Casal de la Gent Gran a la Sala Polivalent.