.

.

TOTS 21

Xisco Campos al Partit de Tornada

El capità del Nàstic, Xisco Campos, s’ha mostrat convençut que els grana acabaran aconseguint l’ascens aquesta temporada.

El central ha respost amb un «segur» quan se li ha preguntat per si el conjunt de Vicente Moreno aconseguiria l’ascens.

Xisco ho ha dit al Partit de Tornada en una entrevista on ha reconegut també que l’ambient de certs nervis és normal tenint en compte l’exigència que tenen els grana aquesta temporada.

El capità grana que ha celebrat el seu partit número 150 amb la samarreta del Nàstic ha explicat que la plantilla només està preocupada de la seva feina la qual, segons ell, «l’equip està fent bé».

El de Binissalem fent resum del que ha deixat aquest 2014 ha recordat els diferents episodis que ha viscut a nivell personal i col·lectiu durant aquest any. Xisco diu que «un dels objectius d’aquest equip ha de ser la regularitat. La temporada passada durant un moment estàvem enfonsat i aquesta campanya això no pot ser».

La plantilla grana gaudeix de vacances i tornarà als entrenaments el pròxim 29 de desembre.

Els grana tanquen aquest 2014 a un punt del líder de la categoria, l’Hércules d’Alacant i tercers classificats.

Xisco creu que la plantilla aquesta temporada té un punt més d’implicació i de motivació: «molts hem passat per una autèntica muntanya russa que ens ha tocat. El fet de voler agradar sobretot a casa ens ha passat factura en alguns partits i fins i tot ens ha fet estar imprecisos de cara a porta».