TOTS 21

Imatge d’un escenari del Campus Rck

Prades i Girona estan a punt per acollir a partir de la setmana vinent, els dos campus d’estiu 2021, les cites anuals per a joves talents del rock: el Campus Rock Prades Música & Natura i el Campus Rock Girona. En el cas de Prades, els seus promotors volen que hi resti diversos anys.

El Campus Rock Prades comença dilluns dia 12 i durant 6 dies -amb el suport de músics reconeguts- treballaran en grups de diferents estils de pop rock. També crearan composicions pròpies que hauran d’estrenar amb l’ajut dels companys, al concert final que es farà el dia 16 a les 22h al Centre Cívic de Prades.

Els professors estan encapçalats per Jimmy Piñol (Lax’n Busto), Joan Pau Chaves (Els Pets), Marina BB Face i Toni Xuclà. Cal destacar el Taller de Composició de Cançons que oferirà Gemma Humet el dia 13 a les 12:30h.

El Campus Rock Prades, amb les 40 places exhaurides i participants procedents de tota Catalunya i Mallorca, està organitzat per ADIM (Associació pel Diàleg en la Música) amb el suport l’Ajuntament de Prades. També compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Fundació SGAE i l’AIE (associació d’artistes i intèrprets).

Gemma Humet, Taller de cançons a Prades

Gemma Humet donarà el Taller de Composició de Cançons al Campus Rock Prades 2021. Una de les veus i compositores més brillants del nostre país. Una gran oportunitat per als joves participants del Campus per compartir en viu, les seves tècniques i les seves experiències com a compositora. Serà el dimarts 13 de juliol a les 12:30 h.

Telèfons de contacte:
Campus Rock – Tel. 34 629 221 387
www.campus-rock.com

HORARIS I DADES D’INTERÉS

Dilluns 12, acollida dels participants i presentació de les activitats
Lloc: Centre Cívic de Prades
Hora: 10h

Dilluns 12, inici dels grups en 4 espais
Lloc: Centre Cívic i Escola Serra de Prades
Hora: 11h

Dilluns 12, Concert de professors amb Jimmy Piñol (Lax’n’Busto), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marina BB Face, Toni Xuclà, David Ibarz, Victòria Copoví i Toni Nadal.
Lloc: Centre Cívic
Hora: 22h. Entrada 5€.

Dimarts 13, GEMMA HUMET, Taller de Composició de Cançons
Lloc: Centre Cívic
Hora: 12:30h

Dimecres 14, assaig dels grups en 4 espais
Lloc: Centre Cívic i Escola Serra de Prades
Hora: de 10 a 20:00

Dijous 15, presentació de composicions pròpies dels participants
Lloc: Centre Cívic i Escola Serra de Prades
Hora: de 10 a 12h

Divendres 16, CAMPUS ROCK PRADES Concert Final
Lloc: Centre Cívic
Hora: 22:00h, Obert al públic