.

.

TOTS 21

Les dades proporcionades avui pel Departament de Salut confirmen l’existència d’un lleu repunt dels contagis per coronavirus a la Regió Sanitària del Cap de Tarragona. Si ahir sumaven set casos nous oficials als registres acumulats, aquest divendres cal afegir-hi fins a 15 positius detectats més, fins a un total de 2.140. Alhora, el número de casos detectats a les residències ha pujat en dos en les darreres 24 hores (482 acumulades). Les Terres de l’Ebre, en canvi, han registrat el primer mort per la Covid-19 des de principi de mes i sumen 45 defuncions. Pel que fa a contagis, no n’hi ha cap de nou registrat, quedant-se d’aquesta manera en 329 (16 a residències).

Als hospitals del Camp de Tarragona resten encara tres pacients ingressats amb coronavirus, un dels quals es troba a la Unitat de Cures Intensives. Les tres noves altes mèdiques donades en les darreres 24 hores situen el total en 1.074 a la regió sanitària des de l’inici de la pandèmia.

Dades de Catalunya

Les funeràries catalanes han reportat 5 noves morts per covid-19, sis menys que en l’últim balanç del Departament de Salut. Això deixa la xifra global de víctimes en 12.439. A banda, s’han detectat 203 nous casos positius testats (24 menys) i ja en són 69.252. D’entre les víctimes, 6.791 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (quatre més), 4.082 ho han fet en una residència (les mateixes que en l’últim balanç) i 787 al domicili (les mateixes), mentre que les no classificades per falta d’informació són 779 (una més). Fins ara hi ha hagut 4.110 persones ingressades greus i actualment en són 94, 9 menys que fa 24 hores. D’aquesta manera, baixa de 100 el número de persones actualment ingressades a l’UCI.

Per veure les dades corresponents a ahir dijous, clicar aquí.

Redacció – ACN