.

.

TOTS 21

Celebrat a l’Expo Versailles, ha estat la seva primera participació amb l’equip espanyol en una competició internacional. Fotos: Cedides

El barber Javi Torrente ha estat un dels integrants de l’equip espanyol que del 10 al 12 de setembre va configurar l’equip espanyol que ha participat en el Hairwolrd París 2002. En la seva primera participació internacional amb la selecció espanyola. L’equip espanyol, amb Javi Torrente com un dels integrants, ha aconseguit el tercer lloc per equips per darrera del Japó i Itàlia que s’han situat en primer i segon lloc respectivament. En la competició celebrada a la capital francesa hi han participat equips de 52 països.

La participació amb l’equip espanyol i aconseguir medalla de bronze en la Gents Senior Barber del Hairworld 2022 Paris representa per al barber cambrilenc “una experiència única, per viure-la. No pot explicar-se, és una sensació molt bona”. Torrente reconeix l’esforç que ha realitzat per tal de presentar-se a aquesta competició “jo ja duia mes de tres mesos entrenant, anant a València tots els caps de setmana per fer 1 hora d’entrenament”. Així mateix ha assenyalat que “es veuen els resultats i el treball, els integrants de la selecció japonesa entrenen 6 hores al dia i han realitzat uns treballs i una feina extraordinària”.

La participació de Javi Torrente amb l’equip espanyol ha estat una decisió del seleccionador nacional, Paco Noguera que el va trucar per formar-ne part. Pel que fa als resultats obtinguts Noguera ha afirmat que “estic molt orgullós per cadascun dels components de l’equip espanyol i content per aconseguir estar dins dels 3 millors països del món”.

Redacció