TOTS 21

Bartalent Lab és una plataforma digital de formació i informació, creada per Coca-Cola per oferir formació i continguts a professionals del sector de l’hostaleria. fOTO: SAL I PEBRE

La plataforma digital de formació i informació Bartalent Lab, creada per Coca-Cola per oferir formació i continguts a professionals del sector de l’hostaleria, segueix al peu del canó. «El que hem volgut és transmetre proximitat i recolzar al sector en moments tan difícils», apunta Joaquim Edo, cap de comunicació a Catalunya de Coca-Cola European Partners Iberia en una entrevista per Sal i Pebre. En aquest sentit Edo ha puntualitzat que «les aturades que ha viscut l’hostaleria han provocat un moment d’explosió del Bartalent Lab, que ja porta anys activada. Ara bé, el nostre pla d’acció l’ha dotat de més continguts, formacions gratuïtes, classes d’anglès, tutorials de com gestionar el servei de delivery i take away, entre d’altres». Tot això enmirallat en l’anunci que tots recordem aquest 2020 de Coca-Cola ‘Tornarem a apreciar els nostres bars’ i que ens va tocar tan el cor.

Coca-Cola té un vincle històric amb l’hostaleria: «Tenim un model únic i hem estat en contacte amb més de 230.000 mil clients d’arreu d’Espanya per intentar conèixer les seves necessitats i oferir solucions. Una d’aquestes solucions ha estat ajudar-los a crear la carta digital i poder-la veure amb el codi QR. Hem tingut molt bon feedback» explica Joaquim Edo.

Coca-Cola fent costat durant la pandèmia i pensant en el planeta

En aquests mesos tan complicats Coca-Cola ha recolzat al personal sanitari, pacients, forces de seguretat i plataformes solidàries «hem entregat més de 1 milió de litres de beguda. La veritat és que poder donar sensació d’escalf i benestar als agents implicats en omple d’orgull com a marca» assegura Edo.

Una serie d’iniciatives fruit de la pandèmia i que segueixen el camí de Coca-Cola d’ajudar i conscienciar. Precisament alhora de conscienciar cal fer referència a l’acció Hostaleria #PerElClima. «Vam començar-la l’any 2017 amb l’objectiu d’aplicar al sector el fet de ser més sostenibles, de frenar el canvi climàtic i millorar el nostre entorn», descriu Edo. A la demarcació de Tarragona també ha deixat emprempta el programa ‘Mares Circulares’: «Vam estar a Salou, Cambrils i al Delta de l’Ebre sensibilitzant a la ciutadania en el tema de residus i de cuidar els espais marins», exposa el màxim responsable a Catalunya de comunicació de Coca-Cola.

De cara al 2021 Coca-Cola segueix treballant en projectes de sostenibilitat. «Tenim en ment un projecte en zones d’interior i Pirineus. Volem anar de la mà de diferents institucions i donar-li una volta de com treballar la sostenibilitat en aquests espais que han vist ara amb la pandèmia, com ha augmentat el fluxe de gent», explica Edo.

Coca-Cola a Tarragona també ha deixat emprempta

Coca-Cola ha sumat esforços durant aquests mesos de pandèmia «hem col·laborat amb Creu Roja i amb els centres hospitalaris del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre», comenta Edo. Tot amb la inestimable coordinació i professionalitat del equipàs de Coca-Cola a Tarragona, qui en la normalitat d’abans i la d’ara, no tenen un no per resposta si es tracta d’ajudar i col·laborar.

Helder Moya