.

.

TOTS 21

La plantilla del Barça ha visitat Port Aventura Foto:Cedida

La plantilla del Barça ha visitat Port Aventura Foto:Cedida

La plantilla del F.C. Barcelona s’ha vist sorpresa avui amb una jornada poc convencional ideada pel mateix Luis Enrique. L’entrenador blaugrana ha estat el responsable d’organitzar aquesta activitat d’oci en família que ha estat molt ben acollida per l’equip. El cos tècnic entén que jornades com les d’avui formen part de l’entrenament de la plantilla, gaudint d’un dia de diversió al costat dels seus éssers més estimats en les instal·lacions de PortAventura, el resort temàtic més important d’Espanya i un dels més importants de Europa.
En un recorregut per les àrees de Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West, Mediterrània i SésamoAventura, els vigents campions de Champions i les seves famílies han descobert el parc i els seus més espectaculars atraccions: Shambhala, Dragon Khan o l’Hurakan Condor entre d’altres. Els jugadors no han volgut perdre cap de les atraccions estrella i s’han atrevit amb les muntanyes russes de rècord en uns “viatges” on no han faltat els crits d’emoció i adrenalina. Els més petits de la família blaugrana han pogut més conèixer a Woody i els divertits personatges de Barri Sèsam.
Es tracta de la primera vegada que l’equip al complet va en família a un parc temàtic. Avui PortAventura Resort ha obert les seves portes en exclusiva per aquesta visita tan especial, ja que en aquestes dates de Novembre el parc està tancat de dilluns a divendres.