El Ball Parlat del Sant Crist ven 500 entrades

Ball parlat de Sant Crist. Foto: Cedida

Ball parlat de Sant Crist. Foto: Cedida

El poble de Salomó ha viscut la quarta i última representació del tradicional Ball Parlat del Sant Crist del 2015. Va ser la darrera funció d’un any en què s’ha continuat replantejant la posada en escena d’alguns quadres de l’espectacle amb l’objectiu de millorar l’obra i fer-la mes dinàmica i emotiva. L’organització ha calculat que en total s’han venut, aproximadament, unes 500 entrades, una xifra lleugerament superior a l’any passat.

Quant als canvis de posada en escena i altres innovacions d’enguany, els responsables de l’entitat ja han anunciat que no s’acaben aquí i que seguiran estudiant l’espectacle amb professionals del món del teatre i l’escenografia. “Es preveu que aquestes modificacions es vagin implantant gradualment en diversos anys, d’acord als recursos econòmics, humans, etc. els quals disposa l’entitat i les decisions de l’Assemblea”, ha informat Raimon Casals, Director Artístic del Ball Parlat.

De fet, a les properes setmanes es convocarà una Assemblea amb totes les persones que intervenen a l’espectacle. La finalitat d’aquesta serà valorar i fer balanç de les representacions passades així com establir un full de ruta, modificacions i millores de cara a l’any vinent.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *