.

.

TOTS 21

Aquesta és l’agenda de la programació cultural que es pot gaudir a Vila-seca fins al proper diumenge.

Tardes Musicals al Castell de Vila-seca

Dissabte 26 de setembre, 20.00 hores, al Jardí del Castell de Vila-seca, ‘El Artriste’. Gaudim, amb seguretat, i donem suport a la cultura local. Per tal d’organitzar l’acte amb totes les mesures de seguretat, des de l’organització s’ha limitat l’aforament. A més, cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 2 metres; l’ús de la mascareta és obligatori; l’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i seguint en tot moment les senyalitzacions i indicacions del personal de l’organització i resta prohibit menjar, beure i fumar en tot el recinte.

‘Les dones sàvies’ és una adaptació contemporània del clàssic de Molière signada pel dramaturg Lluís Hausen.

Temporada de tardor dels Amics del Teatre de Vila-seca

Diumenge 27 de setembre, 18.00 h al teatre El Centru de Vila-seca, ‘Les dones sàvies’, de Molière. L’obra la protagonitzen l’actor vallenc Ricard Farré, que també ha participat en la dramatúrgia, i Enric Cambray.

Se seguiran els protocols de seguretat per prevenir la propagació de la covid-19. Per aquest motiu les entrades s’hauran de reservar prèviament a través del correu electrònic amics.teatre.vilaseca@gmail.com o deixant un missatge al telèfon dels Amics del Teatre:977391967.

Altres activitats

– Fins al 31 de gener de 2021, al Castell de Vila-seca

Visita al Castell i a l’exposició ‘Antoni Tàpies. La resistència del signe’. Cal demanar cita prèvia al telèfon 977 37 63 00 (de 17.00 a 21.00 h)

– Fins al 28 de febrer i tots els diumenges

Visites guiades a la Sèquia Major de Vila-seca. Cal demanar cita prèvia als telèfons 977 37 30 37 o 39 03 62

– Fins al 30 de novembre a l’Ajuntament de Vila-seca

VIII edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria. Enguany la temàtica és el confinament, el desconfinament i la nova realitat provocada per la crisi sanitària de la COVID-19 a Vila-seca.