.

.

TOTS 21

La fundació Solidaritat Carrefour organitza juntament amb el Banc dels Aliments la recollida Nacional als Supermercats Carrefour. Aquesta, s’impulsa per poder recollir aliments per als més necessitats de les nostres comarques.

Un cop inscrits ja els 100 voluntaris necessaris des del Banc dels Aliments fem una crida a la participació: “Invitem a tothom a col·laborar els dies 6 i 7 d’abril d’aquesta iniciativa solidària, per tal d’aconseguir el major nombre de quilos possible, ja què Carrefour doblarà, posteriorment, el total recaptat. També volem recordar que els productes recomanats, més necessari i de valor nutritiu més adient són la llet, l’oli i el llegum cuit. A més, sota cap concepte acceptem donacions en efectiu al supermercat”. Si algú vol fer una donació econòmica pot fer-ho a través del web www.bancalimentstarragona.org

“Per últim –afegeix- volem remarcar que tot i el treball constant que des del Banc dels Aliments fem per poder ajudar les més de 25.000 persones del territori que ho estan passant malament, és necessària més ajuda encara: “Malgrat que l’any passat vam repartir més de 2.600.000 quilos, amb aquesta quantitat només podem cobrir una menjada diària. Per tant, encara necessitem molta més ajuda i col·laboració”.

Els dos supermercats que participen són:

  • Carrefour Tarragona – Autovia de Reus, km. 4
  • Carrefour Reus – Avinguda Marià Fortuny, 81