.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu del Tennis Park

Imatge d'arxiu del Tennis Park

TennisPark torna a bullir aquests dies d’activitat amb les inscripcions i els preparatius pel segon Open del Challenge de Pàdel, el Banco Mediolanum. Després de l’èxit de participació i bon ambient del passat Open, en el que hi varen prendre part més de 300 jugadors, els amants del pàdel de les Comarques de Tarragona estan convocats a una nova cita esportiva que, en aquesta ocasió, es disputarà dels dies 5 al 13 d’abril.

Val a dir que la inscripció s’ha fixat en 12 euros pels socis i 18 euros pels no socis. I que un cop acabat el circuit, al mes de juliol, se sortejarà un cotxe de la marca Smart (gràcies al suport del patrocinador principal, Mercedes Benz Talleres Tarragona Autolica) entre els inscrits al Challenge. Així mateix, en cadascun dels opens se sorteja una tablet iPad Air entre tots els participants. Pel que fa a premis pels guanyadors aquests superen els 3.500 euros en metàl·lic.

El Challenge de Pàdel TennisPark és una original proposta en la que hi tenen cabuda tots els amants d’aquest esport, amb independència de quin sigui el seu nivell, ja que els Opens estan dividits en diferents categories.