.

.

TOTS 21

El xef Raimon Queralt, a l’esquerra; l’alcalde de Salou, Pere Granados, al centre; i la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, presenten les jornades del municipi. Foto: David Aymerich.

Una aposta per la gastronomia i la restauració local. Així presenta Sabor Salou la seva vuitena edició, la qual es celebrarà els propers dies 4, 5 i 6 de maig al municipi del mateix nom. Unes jornades que tornen amb una renovada oferta gastronòmica i una renovada imatge per apropar-se a la localitat i el seu valor gastronòmic. L’alcalde de Salou, Pere Granados, manifesta que «es tracta d’una mostra gastronòmica ja consolidada, que posa en valor la nostra gastronomia i els productes del territori».

La vuitena edició de la fira Sabor Salou, organitzada per la regidora de Participació Ciutadana, comptarà en aquesta edició  amb més de 30 establiments participants i té una previsió de 40.000 assistents entre els dies 4, 5 i 6 de maig al Passeig Jaume I de Salou amb una inauguració que es durà a terme el divendres 4 de maig a les 18h al mateix passeig amb la presencia de l’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, i el xef Raimon Queralt, del restaurant Racó del riu.

Concentració de públic el cap de setmana de la 7à edició del Sabor Salou 2017. Foto: Tarragona21.

Així doncs, la vuitena edició de Sabor Salou destaca per la utilització d’una carpa central on es duran a terme diferents tipus d’activitats lúdiques i gastronòmiques de la mà de diferents institucions i empreses de la zona com les realitzades pel Grup Atrezzo (animació i espectacle musical), les Conserves Merca Delta (realització d’un show cooking amb demostració de productes naturals i frescos del Delta), un Show cooking d’Ariadna Tous amb la recepta de  “dues carns a les tres salses”, un plat elaborat amb ingredients de temporada amb tocs exòtics; o, per exemple, un espectacle Flamenc a càrrec de la companyia La Herreria.

Per l’altre costat, Granados assegura que, activitats com les Conserves Merca Delta, «és sumar territoris per tenir una oferta més gran, potent i competitiva». Un fet complementari que no afectarà als 30 stands i restaurants de Salou, així com les seves pertinents terrasses. A més a més, Gómez també afegeix que «apostem per les xarxes socials i la participació ciutadana a través de sortejos varis» que es realitzaran a les plataformes. La regidora de Participació Ciutadana explica que, aquest any, les tapes tenen un cost d’1,50€ i que aquestes es podran adquirir i pagar a qualsevol dels 30 expositors de la carpa central.

Una fira que aposta per la gastronomia local i els restauradors de Salou segons explica la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez. Foto: David Aymerich.

Horari de la fira i jornades gastronòmiques Sabor Salou a continuació:

La Fira Sabor Salou 2018 s’inaugurarà aquest divendres dia 4 de maig a les 18 hores i romandrà oberta fins el diumenge dia 6 en horari divendres 4, de 17 a 22 hores; el dissabte 5, d’11 a 22 hores; i el diumenge 6, d’11 a 20 hores.

David Aymerich