.

.

TOTS 21

   Una vintena de joves s'endinsen en el món de l'espectacle amb classes que abracen des de la dansa al circ o el teatre


Una vintena de joves s’endinsen en el món de l’espectacle amb classes que abracen des de la dansa al circ o el teatre

Aquesta setmana ha arrencat la tercera edició del Campus d’Arts Escèniques de la Selva del Camp (CAESC) i ho ha fet amb un nou èxit d’inscripció i la totalitat de les 20 places que s’oferien ocupades. Organitzat conjuntament per les àrees de Formació i de Joventut de l’Ajuntament selvatà, la iniciativa va néixer amb la idea de permetre a joves d’entre 12 i 24 anys entrar en contacte amb el món de l’escena, així com convertir-se en un primer pas de cara a descobrir possibles vocacions de futur.

La vintena de participants del CAESC, la majoria procedents del municipi però també d’altres localitats del Camp de Tarragona, van començar les classes el dia 1 i les completaran el pròxim divendres, dia 12. L’aposta ha estat oferir el màxim de modalitats escèniques possibles, amb audiovisuals, teatre textual i gestual, passant pels titelles, el circ, diverses modalitats de dansa i la música. Els professors que enguany imparteixen les classes són Carles Pitarch, en la modalitat d’audiovisuals; Francina Fernández i Mònica Bartolí, en teatre; Eudald Ferré, en titelles; Elisenda Nadal, en l’apartat de dansa contemporània; Guillem Sanabra, en dansa urbana; Oriol Llop, en circ, i Gerard Mallorquí, en música.

Les activitats arrenquen a les 10.00 i finalitzen a les 19.00 hores al Castell el Paborde, seu principal del CAESC, amb un parèntesi de dues hores per dinar.