.

.

TOTS 21

La gala tindrà lloc al Castell de Torredembarra. Foto: Cedida

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra durà a terme, el proper 19 de novembre, el lliurament dels guardons d’arts plàstiques que s’han convocat dins els XXIV Premis Cultura Vila de Torredembarra. En l’edició d’enguany s’han presentat un total de 157 obres entre les diferents categories convocades.

L’acte tindrà lloc al Pati del Castell, a les 20 h. La cerimònia serà conduïda per Neus Pàmies Juárez. Pàmies és Graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i Grau Professional de Piano al Conservatori de Música de Tarragona. Completa la seva formació amb classes de màscara, Commedia dell’arte, dansa i workshops d´interpretació amb Konrad Szchiedrich, Thomas Richards, Declan Donellan o Paulina Puslednik. Com a cantant ha completat la seva formació amb professors com Daniel Muñoz, Diana Palou, M. Teresa Català, Isabel Soriano o Teresa Valls, entre d’altres. Ha treballat en teatre, cinema i televisió i com a cantant, compositora i directora vocal de diferents projectes.

Després de l’entrega de premis, s’inaugurarà l’exposició de les obres presentades a les diferents convocatòries. Aquesta mostra es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart fins al 30 de desembre.