.

.

TOTS 21

Les proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles de grau superior. Foto: Diputació

Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d’art. Els centres que la institució gestiona a Tarragona i Reus posen a l’abast dels estudiants un total d’11 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d’art i disseny a la demarcació.

Del 14 al 24 de març les persones interessades podran inscriure’s a les proves d’accés als cicles de grau superior, segons estableix el calendari de la Generalitat. Les inscripcions s’han de fer de forma telemàtica al web de la Generalitat. Els centres de Tarragona i Reus podran assessorar a l’alumnat que ho sol·liciti per tal de realitzar aquest tràmit. Trobareu els enllaços i els telèfons per a la inscripció a: https://www.dipta.cat/estudiarartidisseny

Les proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles de grau superior.

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar 7 cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’oferta formativa de grau superior de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Infografia 3D i Projectes i Direcció d’obres de decoració.

Els estudis tenen una clara visió professionalitzadora, adaptada a les realitats i a les tendències del mercat laboral. De fet, els cicles formatius de grau superior estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu. A més, s’aposta pel treball basat en projectes reals en col·laboració amb empreses i entitats del territori, fet que afavoreix un apropament real de l’alumnat al món laboral.

El web https://www.dipta.cat/estudiarartidisseny aglutina tota la informació, tant de l’oferta formativa com del calendari per a la inscripció.

L’oferta formativa de les escoles d’art de la Diputació a l’Espai de l’Estudiant de Valls

Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus i la nova Escola per l’Art i la Cultura (amb seus permanents a Tortosa i Vals i diferents subseus arreu de la demarcació) presentaran la seva oferta formativa a l’Espai de l’Estudiant de Valls.

El saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, que tindrà lloc a la Sala Kursaal els propers dies 10 i 11 de març. Aquesta fira anual, que se celebra a la capital de l’Alt Camp, inclou entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya. La inauguració de l’Espai de l’Estudiant, el proper dijous dia 10 de març a les 10 h, comptarà amb la presència del diputat de Centres d’Ensenyament de la Diputació, Carlos Brull. Enguany aquesta cita celebra la seva 22a edició. Més informació al web http://espaiestudiant.cat/.

Redacció