.

.

TOTS 21

Amb el ple suport de l’executiva local, Eduard Rovira encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions del maig del proper any. Foto: ERC

L’actual alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, serà de nou el cap de llista d’ERC per a les eleccions municpals del 2023. L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana Torredembarra va avalar aquesta decisió per unanimitat aquest passat diumenge, moment en què es va conformar, també, la comissió electoral encarregada de l’elaboració de la llista de cara als propers comicis. Amb el ple suport de l’executiva local, Rovira encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions del maig del proper any. Ho fa després d’haver aconseguit una majoria absoluta al 2019 i d’haver estat al capdavant de l’alcaldia també en el mandat 2015-2019.

Després d’aconseguir sanejar les comptes de l’Ajuntament, l’actual alcalde i candidat a la reelecció, assegura que ara és el moment de planificar les estratègies de futur que han de permetre modernitzar el municipi i fer-lo més competitiu. Rovira ha posat en valor la realització de les millores urgents que Torredembarra necessitava malgrat els obstacles i dificultats que ha suposat la pandèmia, que ha marcat aquest mandat.

Amb l’experiència acumulada durant aquests anys Rovira encara el futur repte com a la consolidació d’un projecte de transformació del municipi i del consistori.

Al mes de juliol Eduard Rovira farà una presentació pública com a cap de llista.

Redacció