.

.

TOTS 21

Un dels elements durant l’acte del Seguici Petit de la festa major de Santa Tecla. Foto: Mar Rovira

En Comú Podem de Tarragona ha volgut dir la seva sobre l’organització de les Festes de Santa TEcla i ha optat per enviar un comunicat de premsa en el qual diu compartir «la sensació ciutadana d’una manca de diàleg i acords per tal que més gent pugui gaudir de les festes. Tarragona compta amb molts espais de gran envergadura que haguessin permès més gent com a públic, a més de conservar i potser fins i tot millorar la seguretat en termes de salut. Llocs com la TAP, el Palau d’Esports, o grans avingudes com Vidal i Barraquer, podrien haver estat escenari de moltes de les activitats i espectacles».

Una estratègia de «descentralització i repartiment de les activitats per diferents punts de la ciutat hagués permès més públic-afirma la nota-, amb grups més reduïts, evitar aglomeracions, i un major repartiment del profit econòmic de les festes per petits comerços, bars i restaurants de la ciutat».

D’altra banda, des d’En Comú Podem volen «agrair i valorar la tasca de les tècniques i tècnics municipals i de les entitats de la ciutat que han fet enormes esforços i peripècies per tal de poder tenir una Santa Tecla segura. Per la nostra part, la consellera Carla Aguilar-Cunill va renunciar als llocs que se li van oferir al balcó de l’ajuntament perquè siguin sortejats entre la ciutadania, i cap de les persones del nostre grup municipal va agafar entrades per actes com el seguici i similars, deixant espais per la ciutadania (…) Sabem que moltes famílies amb nenes i nens s’han quedat sense entrades. Creiem que podria haver estat una bona idea prioritzar l’assistència de la canalla a aquests esdeveniments», conclou el comunicat.

Redacció