.

.

TOTS 21

Dulcilight és una marca d’edulcorants líder en vendes en el seu sector a la plataforma internacional Amazon. Darrere la firma hi ha una empresa familiar, Edulcodiet, liderada per Víctor Riesco, un veneçolà establert a Perafort.

Tot i la plena confiança del Víctor en el seu producte, l’èxit ha estat tota una sorpresa per a ells, ja que han aconseguit ser líders a Amazon en pocs mesos i amb un ritme de creixement exponencial. “Estem sorpresos i molt contents amb les vendes i els bons comentaris que rebem per part dels nostres clients. Qui compra Dulcilight, repeteix!”, assegura Víctor.

De fet, la marca Dulcilight ha aconseguit escalar posicions i situar-se diàriament, junt amb el cafè, entre els deu primers llocs dels productes més venuts en la categoria d’alimentació i begudes d’Amazon. Gràcies a aquest bon posicionament en la plataforma, Dulcilight ha aconseguit situar-se com a líder indiscutible a Espanya, i amb un creixement progressiu en mercats internacionals: “Creixem en presència a Itàlia i França, i el nostre objectiu ara és anar pel retail i grans mercats com són Alemanya i Regne Unit, iniciant l’expansió de la mà d’Amazon”, explica Víctor.

L’origen de l’empresa

La idea de crear l’empresa va sorgir arran del diagnòstic de diabetis de Víctor qui, gran aficionat al dolç, es va negar a prescindir del gaudí. Així, després d’un temps investigant amb productes naturals, van donar amb la fórmula que és actualment la base de tots els productes de la marca: Edulcorante Moreno, Eritritol, Xilitol, Stevia i Sucralosa.

Un dels principals beneficis dels productes de Dulcilight, a més de ser saludables i sostenibles, és que el seu sabor natural no modifica el sabor propi dels aliments. A més, són productes aptes tant per a celíacs com per a vegans, així com una alternativa perfecta per a aquells que volen portar una vida i una alimentació més saludables.

Redacció