.

.

TOTS 21

NÀSTIC 3  –  VALÈNCIA MESTALLA 1

rayco

El Nàstic supera a un València B molt combatiu en un dels partits més travats als Nou Estadi de les darreres jornades. Els grana els ha costat una part sencera i vint minuts de la segona madurar una nova victòria a casa. Els de Vicente Moreno s’han retrobat amb els gols i amb la victòria a casa en un encontre més disputat del que diu el marcador.

Els dos gols de Lagojr, un d’aquests de penal, i un altre de Rayco després d’aprofitar una centrada de Xisco Campos, han sentenciat el partit contra el filial “che”. Vicente Moreno va apostar per mantenir la base de l’equip que havia guanyat a Alacant una setmana abans amb l’entrada de Ferran Giner a l’equip titular i el retorn de Pablo Mari a l’eix de la defensa. La lesió al minut catorze del mateix Giner ha fet que Manolo Martínez tornés a l’equip i que Cristobal jugués a la mitja punta. Els grana han topat una vegada i una altra davant de la defensa ben organitzada de l’equip de Curro Torres.

El Nàstic ha necessitat trenar jugades de certa qualitat i amb un ritme de futbol accelerat per poder trencar la terenyina valencianista. Quan els grana han entès això i després de l’entrada de Gorka Azkorra que ha alliberat terreny a la mitja punta, el Nàstic ha aconsegit amb una combinació entre Mossa i Rayco i rematada de Lago jr, obrir el marcador.

Després el gol de Rayco de cap, el novès ja aquesta temporada, i el penal sobre el canari que ha trasformat Lagojr han deixat els tres gols grana. El València Mestalla ha maquillat el marcador amb el gol de Maiki en el darrer minut de partits.

L’equip tarragoní ha ficat una marxa més en el partit en la transició de futbol a la segona part que ha servit per a superar al filial valencianista. La victòria combinada amb la resta de resultats deixa als grana allunyat ja a onze punts més diferència de gols del cinquè classificat l’Hércules.

El Nàstic segueix amb una velocitat més que els rivals al camp i a la classifiació. Els grana afiancen el lideratge del grup III de la segona B amb sis punts d’avantatge davant del segon classificat.

Quim P. Casadesús