TOTS 21

Imatge de l’obra ‘Odiaràs el teu jefe’. Foto: Cedida

El teatre torna a Vila-seca aquest dissabte, 23 d’octubre, amb ‘Odiaràs el teu jefe’ de la companyia riudomenca Dramèdia Teatre. Serà la primera parada d’un petit cicle de tardor que portarà molt d’humor a la sala del Centru. La segona representació serà ‘Dos més Do’s, dels tarragonins Absents Teatre i la programació es tancarà amb una incursió al món del teatre familiar, amb Toc de Gresca i el seu espectacle ‘Bäksa’.

Dramedia Teatre són uns vells coneguts del públic vila-secà. Fa uns anys ens van apropar un dels grans clàssics de la comèdia: Descalços pel parc. Ara tornen amb una altra comèdia, però aquesta carregada de crítica social. A partir de textos de Georges Peric i Emili Corral, la companyia riudomenca, sota la direcció de Carles Bigorra, ha confegit Odiaràs el teu jefe, una sàtira sobre les injustícies laborals, en que`sis secretàries, fidels durant quinze anys a la seva empresa, s’enfronten al seu cap per un somiat augment de sou. La representació es farà aquest dissabte 23 d’octubre, a dos quarts de vuit de la tarda al teatre del Centru.

Dos més dos

La següent cita de la temporada de tardor dels Amics arribarà el 20 de novembre, amb la comèdia Dos més dos. Es tracta d’una adaptació lliure de la pel·lícula argentina 2+2 de Diego Kaplan.

L’obra narra la història de dues parelles d’amics. Uns, molt lliberals, acostumats a fer intercanvis de parelles. L’altra, sobretot ell, més conservadora. Què passa quan els més llençats els proposen fer un swing, intercanviar parelles per una nit? A ella li entusiasma la idea, però a ell…

Dos més dos és una comèdia sobre sexe, però també sobre el que el sexe pot comportar i els sentiments que pot remoure. Sobre els prejudicis, sobre les nostres manies i inseguretats.

L’obra arribarà a Vila-seca de la mà de la companyia tarragonina Absents Teatre, dirigida per Miquel Fernández. Entre els protagonistes hi ha actors coneguts pel públic vila-secà perquè també són membres de la companyia Entrellaçats, que ja ha passat diverses vegades per l’escenari del Centru. La representació es farà el 20 de novembre a les 19,30.

Per acabar, un espectacle familiar

Aquest petit cicle de tardor es tancarà l’endemà 21 de novembre amb un espectacle familiar de la companyia Toc de Gresca, titulat Bäksa.

Fundada el 2014, Toc de Gresca és una de les companyies de clown i espectacles de carrer més consolidades del territori. Els seus integrants, amb una extensa trajectòria, es van conèixer, fa vint anys, treballant a l’àrea d’espectacles de PortAventura.

A Báksa retraten les peripècies de tres pallassos que volen organitzar la festa postpandèmia més gran del món.

La representació es farà diumenge al Centru a les 12 del migdia.

Redacció