.

.

TOTS 21

Imatge de l’avioneta accidentada aquest dijous entre les vinyes properes del Mas Gatell a Bonastre. Foto: ACN

Dos ocupants d’una avioneta han mort aquest vespre en estavellar-se amb l’aparell a Bonastre, al Baix Penedès. Segons han informat els Bombers de la Generalitat l’aparell havia sortit de l’aeroport de Sabadell i havia d’aterrar al de Reus. Per causes que es desconeixen i que està investigant la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d’Esquadra, l’avió ha caigut prop d’un mas. Com que els dos ocupants no han quedat atrapats dins de l’aparell, els Bombers s’han pogut retirar aviat.

Ahir a les 20.56 hores, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís del centre de control d’AENA que havien perdut la comunicació d’una avioneta en vol de pràctiques on hi viatjaven dos tripulants. L’avioneta havia sortit de l’aeroport de Sabadell i havia d’aterrar a l’aeroport de Reus. Amb aquesta informació, es va iniciar un operatiu de recerca de l’aparell. Finalment, a les 22.47 hores, es va localitzar l’avioneta i els dos tripulants sense vida a prop de Mas Gatell, a uns 800 metres del quilòmetre 10’5 de la carretera T-202, al municipi de Bonastre (Baix Penedès).

L’aparell es va estavellar contra el mur perimetral de la finca per causes es desconeixen. En l’operatiu han treballat Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil de Catalunya.

Una de les victimes, veí de Cambrils

Segons informa TarragonaDigital, una de les víctimes era un instructor de vol de 40 anys, veí de Cambrils, mentre que la segona víctima era un jove aprenent de pilot, de 27 anys i originari de Sabadell.