.

NÀSTIC 2 – REAL ZARAGOZA 2

Jean Luc ha estat un dels detacats a la primer part. Foto:Nàstic

El Nàstic segueix amb aquella imatge ferma i aquell futbol vistós i efectiu que ha ensenyat aquesta pretemporada.
Els grana han espatllat un partit pràcticament perfecte a les acaballes de l’encontre quan amb dues jugades desgraciades han permès empatar al conjunt aragonès.
Tot i la bona sortida dels visitants amb una bona oportunitat d’Ortuño, el Nàstic ha estat més definitiu a la porteria contrària. Un cop de cap al travesser de Pablo Marí a la sortida d’un còrner ha estat la primera oportunitat del conunt grana. Als nou minuts de partit Ferran Giner aprofita un error de la defensa del Saragossa combinat amb una pilota que ha baixat Àlex López i aconsegueix controlar una pilota dividida a l’interior de l’àrea. El jugador valencià defineix a la perfecció entre les cames del porter aragonès, Alcolea.
L’estratègia dels grana no s’ha quedat en aquell cop de cap de Pablo Marí i Xisco Campos ha tingut la seva oportunitat als vint-i-tres minuts quean després d’un còrner llançat per Rayco ha tornar a trobar-se amb el travesser de la porteria aragonesa.
A la segona part Vicente Moreno va tornar a treure la pissarra i al primer còrner del conjunt grana Tejera pentina al primer pal i Rayco remata des de la mateixa línia el segon gol grana.
Una falata llançada magistrament per Achille Emana ha obligat a lluirse al porter del Saragossa per evitar el tercer gol grana, en un partit que els de Vicente Moreno han dominat de cap a peus.
La impotència aragonesa ha quedat clara en una dura entrada de Cabrera a Sergio Tejera que ha causat una baralla entre els jugadors d’un i altre equip.
En els darrers minuts del partit primer Dorca i després Angel han marcat els gols dels visitants que han deixat l’empat al marcador a dos gols.
Vicente Moreno ha aprogfitat el partit per jugar amb un onze inicial molt semblant al de l’última temporada només amb la novetat d’Álex López en punta i la presència de Gal Arael al doble pivot. Destacatable paper el que han tongut els dos jugadors sobrteor Àlex López a la punta d’atac grana.
El Nàstic marxarà aquesta pròxima setmana a Andorra on farà l’estada de pretemporada fins el pròxim dissabte quan jugarà un amistós a Sabadell davant l’equip del Vallès.

Fitxa:
Nàstic: Reina (Tomeumin min45), Gerard Valentín (Calavera min52), Xisco Campos, Pablo Marí, Mossa (Mousa min74), Gal Arael (Tejera min45), Rocha (Fali min74), Jean Luc (Jose Naranjo min60), Rayco (Xisco Muñoz min60), Giner (Emana min52) i Álex López (Marcos min60).
Real Zaragoza:Alcolea, Marc Bertran,Wilk, Kilian, Rico, Diamanka, Lolo, Dorca, Pedro, Ortuno i Abraham. També han jugat: Ruben, Cabrera, Aria, Isaac Carcelén, Ángel,Erik Moran.
Àrbitre: Gonzalo Romero Freixes Targetes grogues a: Gal Arael, Emana i Fali pel Nàstic; Lolo, Cabrera i Isaac pel Saragossa.
Gols: Min 9 1-0 Ferran Giner,Min 50 2-0 Rayco, Min 84 Dorca 2-1, Min 85 Angel 2-2
Estadi: Nou Estadi 3018 espectadors.