TOTS 21

Assumpta Farran, directora de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, fent entrega de la menció a José Luis Romero, Director d’Operacions d’EUroports Ibérica.

Les societats Euroports Ibérica General Cargo Terminal y Maporsa, filials d’Euroports Ibérica, han rebut recentment el certificat EMAS com a reconeixement al seu comportament amb el medi ambient i la qualitat ambiental. Euroports Ibèrica, amb seu a Tarragona, ja té l’EMAS des de l’any 2008.

EMAS és l’acrònim de Ressò-Management and Audit Scheme, una eina de gestió per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental.

Les organitzacions EMAS estan reconegudes per la Unió Europea mitjançant un logotip que garanteix la veracitat de la informació ambiental que es facilita. L’acte de lliurament d’aquest reconeixement va tenir lloc la setmana passada amb l’assistència del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, i el president del Club EMAS, Martí Puig.