TOTS 21

Un va robar una bossa de mà a les portes d’una entitat bancària i l’altre, un collaret d’or valorat en 600 euros. ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per dues estrebades comeses al barri tarragoní de Bonavista. Les detencions es van fer el 21 i 23 de febrer. Es tracten d’un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola i un altre de 20 anys, de nacionalitat marroquina, ambdós veïns de Tarragona, als quals se’ls imputa un robatori amb violència a cadascun d’ells. El primer dels fets va tenir lloc al voltant de les dues del migdia del passat divendres a la zona d’estacionament del mercat del barri de Bonavista. Els agents van observar com un home corria, perseguit per tres homes que l’intentaven atrapar. Havia robat, amb una estrebada, una bossa de mà a les portes d’una entitat bancària.

El sospitós va intentar fugir per una zona boscosa i, poc abans de ser aturat pels agents, va llençar la bossa de mà. Un dels ciutadans que l’estava empaitant va recuperar la bossa i va lliurar-la als agents.

Mentrestant, una altra patrulla va poder localitzar una dona, la qual va manifestar haver estat víctima de l’estrebada de la seva bossa de mà just quan sortia de l’oficina bancària. Poca estona després va identificar l’autor i va recuperar la bossa amb les seves pertinences, segons informen fonts dels Mossos.

El segon dels fets es remunta al passat 10 de febrer quan un ciutadà va denunciar haver estat víctima d’un robatori amb violència també al barri de Bonavista de Tarragona. Un desconegut se li va apropar per l’esquena i després d’una forta estrebada va aconseguir fugir amb un collaret d’or valorat en 600 euros.

Arran de la investigació oberta per aquest cas, es va poder determinar la identitat del sospitós al qual finalment se’l va poder detenir la matinada d’aquest passat diumenge dia 23 de febrer. Una patrulla formada per agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana el va localitzar pels volts de la una de la matinada a Tarragona i el van detenir com a presumpte autor d’aquest fet.

L’home, el qual acumula una quinzena d’antecedents policials per delictes similars, va passar aquest dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, qui el va deixar en llibertat amb càrrecs. Pel que fa al primer detingut, també va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge aquest passat dissabte.