.

.

TOTS 21

Façana de l'Ajuntament de Roda de Berà

La Policia Local de Roda de Berà, dins el marc dels controls conjunts que es duen a terme a la població amb els Mossos d’Esquadra, va detenir el passat 5 de juny per la tarda, dos homes de nacionalitat romanesa. Els homes van ser enxampats emportant-se dos generadors de llum, valorats en uns 800 euros, d’un centre comercial del municipi.

D’altra banda, una trucada dels Mossos d’Esquadra rebuda del 112 el passat 17 de maig a la tarda, va comunicar que una menor es trobava en un carrer de Roda de Berà mostrant símptomes d’intoxicació per cànnabis. Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets i a continuació va arribar l’ambulància que va traslladar a la jove al Cap de Torredembarra.

Arran d’aquests fets, i fruit d’una investigació, el dia 6 de juny a les 13:30 hores es va procedir a la detenció d’una menor a l’Institut de Roda de Berà per presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van succeir fora del recinte escolar.

Una altra detenció va tenir lloc el passat 7 de juny, a les 18 hores. L’home, de nacionalitat marroquina, es va col·locar davant d’un menor de 13 anys mentre aquest anava en bicicleta per un carrer del municipi, agafant-li els frens i fent-lo baixar de la bicicleta per després prendre-li. Més tard, uns amics del nen varen veure aquesta persona amb la bicicleta i van donar avís a la Policia Local, la qual va procedir a la seva detenció.