.

El Nàstic no va aixecar el cap a Donosti. Foto: Nàstic

Un equip que domina, però no marca, que comet errades defensives, sense capacitat de reacció després de rebre un gol… Tots els defectes s’han reunit perquè els grana hagin viscut una dolorosa derrota a San Sebastià per un clar marcador de 2-0. La situació de Raül Agné a la banqueta grana torna a ser complicada.

En només tres minuts, els bascos ja havien fet el primer gol, basant el seu joc en una pressió alta asfixiant que no deixava circular bé la pilota a un Nàstic que volia remenar-la bé com a marca de la casa. Magilazelaia, un davanter incisiu que està destacant al conjunt nòrdic, recollia la bimba d’una rematada al travesser anterior i avançava els locals. Vist i no vist.

Arran del fort cop, els grana es convertirien en els dominadors infructuosos del partit, però sense arribar a porta rival. Així no es poden fer gols. Ven al contrari, seria la Real la que tindria les millors ocasions, amb un Manu Garcóa en bona forma allunyant el perill. El Nàstic tindria, no obstant això, la gran ocasió d’empatar a peus de Guillermo, rematant una gran jugada de Marc Álvarez. El seu xut l’aturaria el porter local, Marrero.

A la segona part, els canvis a la banqueta ordenats per Agné no produirien cap efecte i serien els bascos els que rematarien el partit en un córner. Gabilondo remataria de manera inapelable una bona centrada i deixaria sentenciat el partit. Fins i tot podia haver arribat el tercer gol local en un contraatac de Magunazelaia i quan els grana ja jugaven contra el rellotge i a la desesperada per intentar el miracle de l’empat.