.

.

TOTS 21

Jorge Berea va ser el guanyador en la categoria infantil masculina i Marina Mitjans va aconseguir la victòria en la categoria aleví femenina

Jorge Berea va ser el guanyador en la categoria infantil masculina i Marina Mitjans va aconseguir la victòria en la categoria aleví femenina

El Golf Costa Daurada ha acollit aquest cap de setmana, el Catalunya Match Play Sub16. La competició va constar de rondes directes de vuitens de final, quarts, semifinals i final, per acabar coronant als nous campions. A nivell local, cal destacar el paper de Jorge Berea, que va aconseguir la victòria en la categoria Infantil masculina i que es va imposar a Joan Panisello, el qual es va proclamar subcampió.

També a nivell local, destaca el paper de Marina Mitjans, guanyadora de la categoria Aleví femenina. Mentre que el Benjamí Pol Teruel, va mostrar un gran joc i va aconseguir proclamar-se sotscampió. Pel que fa a la resta de categories, entre els cadets, la victòria va ser per a Juan Dalmau, en la classificació masculina, i Natàlia Herrera, en el quadre femení.

En la categoria infantil, a més de Berea, també es va endur la victòria Alexandra Vidal, en la categoria femenina. Pel que fa als alevins, Max Caffrey va ser el guanyador de la classificació masculina, mentre que Mitjans, es va coronar en el quadre femení. Finalment, entre els benjamins, els guanyadors van ser Pol Riu i Marta Bertran, en les categories masculina i femenina, respectivament. Un total de 65 participants, distribuïts en quatre categories (cadets, infantils, alevins i benjamins) van prendre part en aquesta competició oficial de la Federació Catalana de Golf.