.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un partit al Club Tennis Tarragona.

Imatge d’arxiu d’un partit al Club Tennis Tarragona.

Àleix Pozo, Anna Ortiz i Mariona Pérez van ser els jugadors del CTT que van arribar fins a la ronda final en els campionats provincials alevins i absoluts disputats al Tennis Reus Monterols aquest cap de setmana.  També cal destacar l’actuació d’altres jugadors de la casa com Marina Saez i Anna Domingo que van arribar fins a les semifinals.

A la categoria aleví femení, Anna Ortiz no va poder superar a Angella Geballi en un llarg partit a tres sets que va finalitzar amb el marcador de 6/4 1/6 6/3. Per la banda masculina Àleix Pozo va desfer-se del jugador del Reus Monterols Arnau Valls per 7/6 6/2, en un partit on tots dos jugadors van mostra un alt nivell de joc durant el primer set. Per últim la veterana del grup, Mariona Pérez, va proclamar-se com a nova campiona provincial absoluta al guanyar a la també jugadora del Reus Monterols Sandra Gines per 6/0 6/0.

Els diferents jugadors i jugadores de l’escola de tennis del CTT aquesta setmana celebren la festa del final de temporada i ja pensen en les competicions i entrenaments d’aquest estiu 2017.