.

Imatge de la cursa de la Portella. Foto: Cedida

Aquest diumenge 19 de març vora 600 participants van prendre part en la segona cursa del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona. A les 8.30 h del matí es donava la sortida de la cursa de 24 km amb 1.700 m de desnivell positiu. En categoria masculina es va imposar Guilad Dodo amb un temps de 2h49’44”, seguit de Senen Escoda del Borges Trail – AAEET amb 2h50’06” i Aleix Toda del Borges Trail – AAEET amb 2h55’32”, que amb aquesta posició i l’aconseguida a la cursa de quatre termes és ara qui lidera el rànquing del Circuit en categoria masculina.

En categoria femenina la vencedora va ser Sílvia Ferrer del C.E. Trail Tarraco amb un temps 3h31’19”, seguida d’Eugènia Munté del Blue Line Evasion amb 3h32’14”, Mayte Colmenarejo del C.E. Trail Tarraco amb 3h33’01” va ser tercera i lidera el rànquing en categoria femenina.

A banda, paral·lelament a la cursa llarga, es va celebrar la cursa del Circuit Express, de 16 km i 1.000 m de desnivell positiu, els vencedors de la qual van ser Oscar Alfani del C.E. Alliberadrenalina amb 1h47’42” i líder del Circuit Express, Josep Nadal amb 1h49’44” i David O’Callaghan del Club Centre Excta. Serres del Mestral amb 1h50’45”, en categoria femenina la guanyadora va ser Ester Casajuana del C.E. Alliberadrenalina amb 2h05’45” líder femenina del Circuit Express, seguida de Judit Francín del C.E. Trail Tarraco amb 2h14’22” i Núria Florencio del Club Centre Excta. Serres del Mestral amb 2h 16’19”.

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco continua líder de la classificació, seguits del C.E. Alliberadrenalina.

La propera prova, Un Tomb pel Montsant, tindrà lloc a La Morera de Montsant el proper 23 d’abril i serà organitzada pel C.E. Trail Tarraco.

La 8a edició de la Cursa de La Portella és organitzada pel Club Centre Excta. Serres del Mestral, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Les classificacions ja estan disponibles a la web de la cursa i a la pàgina de la cursa i del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”.  Podeu trobar més informació al facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twiter (@circuitcamptgn). Per qualsevol consulta o aclariment (info@circuitcamptgn.cat).