.

.

TOTS 21

Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència (Il·lustració de María del Álamo Ortega).

Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència (Il·lustració de María del Álamo Ortega).

Investigadores de diferents àrees del coneixement i amb una extraordinària trajectòria participen en les trobades amb científiques de Tarragona organitzades per l’Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona (DivulgaTGN), en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència el proper 11 de febrer.

L’objectiu de les trobades és conèixer en què consisteix la seva recerca i debatre sobre la problemàtica de la dona a la carrera investigadora: quines són les possibles causes del biaix de gènere a l’àmbit científic, les dificultats per accedir a llocs de lideratge i les possibles estratègies per revertir la situació, entre d’altres.

Les trobades es duran a terme dilluns 11 de febrer a l’Aula Magna del Campus Catalunya (12h), dimarts 12 de febrer a la Sala de graus de la Facultat de Química al Campus Sescelades (11h) i aquest mateix dia al Cafè La Cantonada (19h).

Aquestes taules rodones són d’accés gratuït i obertes al públic en general, i compten amb la col·laboració de l’Observatori d’Igualtat de la URV i la participació dels centres de recerca ICAC, IPHES, ICIQ i IISPV i investigadores de la Universitat Rovira i Virgili.