.

.

TOTS 21

La cercavila de la Zeuzera Pyrina

La festa major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell tornarà a acollir en aquesta edició algunes de les seves activitats lúdiques amb més èxit.

La primera d’aquestes serà la Festa dels Nins i els Nons que tindrà lloc aquest dissabte a partir del migdia, a la Granja dels Frares. Aquesta activitat, en la qual ja hi ha inscrites més de 150 persones, està organitzada de manera conjunta per l’Associació Cultural Embruix del Morell i els Jóvens de Vilallonga del Camp.

La Festa dels Nins i els Nons inclou diverses proves que enfronten els nois i noies dels dos municipis, els quals acaben dinant plegats i gaudint d’una jornada amb música i ball.

La diversió està també assegurada en la dotzena edició de la Baixada d’Andròmines que tindrà lloc a la plaça de l’Esglèsia aquest diumenge a les 13 h. Com és costum, la originalitat i la creativitat no faltaran en aquesta activitat en què es premiaran les andròmines més ràpides i originals.

En acabar, també se celebrarà un vermut electrònic al jardí de l’Ajuntament mentre que a la tarda, aquells que ho desitgin podran assistir a la Holi Party, la festa dels colors que tindrà lloc al costat de les piscines.

En el marc de les festes amb motiu de la celebració de Sant Abdó i Sant Senén, també hi ha programat un tobogan aquàtic per als nens i nenes. Aquest tobogan, de 50 metres, estarà situat al carrer de les Creus el proper dissabte 27. Aquest mateix dia tindrà lloc la Festa de la Pedregada, una festa amb música i DJ’s que se celebrarà a les piscines del
Morell.

I entre els actes lúdics de la Festa Major del Morell, també destaca la Zeuzera Pyrina Refrescant. La cercavila protagonitzada per aquest element festiu sortirà des de l’Embruix i finalitzarà amb una guerra d’aigua a la Plaça de la Font. Aquesta divertida activitat tindrà lloc el dissabte 29, a les 17.30 h.

Aquestes són només algunes de les nombroses propostes lúdiques programades en el marc de les festes d’estiu del Morell. Podeu consultar el programa complet amb tots els actes en el següent enllaç: