.

.

TOTS 21

El proper diumenge 3 d’octubre de 2021 es portarà a terme la Caminada de la Relíquia, iniciativa del Gremi de Pagesos i del Gremi de Marejants de Tarragona amb motiu dels 700 anys de la primera referència bibliogràfica de la seva existència, coincidint amb l’arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat procedent de Constantí, vila on va romandre després del llarg trajecte des d’Armènia.

La caminada, organitzada conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i el Club Alliberadrenalina, començarà a les 9.30 h i tindrà un recorregut de 12 km amb un nivell de dificultat baix. El recorregut sortirà des del Parc del Francolí de Tarragona per arribar a Constantí, on hi haurà el primer avituallament i la rebuda de les autoritats municipals; i posteriorment es tornarà a la ciutat de Tarragona, concretament al barri del Serrallo, on finalitzarà la caminada.

Per participar a la caminada, cal inscriure’s al següent enllaç: https://www.rockthesport.com/es/evento/caminada-700-santa-tecla (màxim 400 participants). El cost de 5 euros d’inscripció inclou dos avituallaments, assegurança i un mocador tipus “buff” commemoratiu de l’acte.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Constantí, el Port de Tarragona i l’Associació de voluntaris de Protecció Cívil de Tarragona.

Redacció