TOTS 21

Aquest dissabte 18 de setembre l’Associació Aurora organitza la 9a Jornada Fem Francolí! Per segon any aquesta activitat, que es durà a terme a la ribera dreta del riu, al costat del Pont de Santa Tecla, s’ha adaptat a la situació actual.

En aquesta jornada de voluntariat ambiental es portaran a terme tasques de conservació del bosc de ribera. Es faran diferents actuacions de manteniment de les darreres plantacions. En concret, es netejaran els escocells i es regaran les plantes. També es realitzarà un taller per donar a conèixer aquest entorn fluvial i les espècies vegetals que s’hi poden trobar. Les diferents activitats es realitzaran en 2 torns diferents.

El programa activitat serà el següent:

– 10h.   Formalització de les inscripcions 1r torn

– 10.15h. Inici activitats 1r torn

– 12h. Fi activitats 1r torn

– 12h.   Formalització de les inscripcions 2n torn

– 12.15h. Inici activitats 2n torn

– 14h. Fi activitats 2n torn

Les persones que vulguin participar han d’inscriure’s prèviament i signar una declaració responsable. Cal utilitzar mascareta. S’aconsella portar calçat adequat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Per inscriure’s cal enviar un missatge amb les dades (nom i cognoms, codi postal, telèfon i correu electrònic) a administracio@associacioaurora.org o trucar al 977 520 205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h). Cal escollir activitat i torn.

L’Associació Aurora organitza aquesta jornada amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i amb la col·laboració de GATA-Ecologistes de Tarragona.

Redacció