.

.

TOTS 21

Agents de la Guàrdia Urbana

Agents de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha establert el següent operatiu de trànsit amb motiu del 24è Concurs de Focs Artificials que se celebra del 2 al 5 de juliol.

La gran afluència de gent obliga a adoptar mesures de restricció del trànsit des d’hores abans del llançament dels Focs, previst per les 22:30h, per tal de facilitar posteriorment l’evacuació dels milers de vehicles i vianants que han anat a l’esdeveniment. Complementàriament i en la mateixa línia anterior, es prohibeix estacionar en alguns carrers o s’obliga a circular i estacionar en un sol sentit.

Prohibicions d’estacionament:

Via Augusta entre la Rambla Vella i el Passeig Marítim (cruïlla de l’Astari) en sentit cap a Barcelona.

Mestre Benaiges entre Via Augusta i Robert d’Aguiló a banda i banda.

Rambla Vella entre Via de l’Imperi i Via Augusta a banda i banda.

A l’esplanada del Fortí de la Reina on queda tot reservat pels treballs i logística dels focs. A més també per ser zona de seguretat.

Altres restriccions a la circulació i l’estacionament:

Al Passeig Marítim Rafael de Casanovas entre el Port Esportiu i la Plataforma Multifuncional s’estableix circulació i estacionament en sentit cap a la platja de l’Arrabassada. Posteriorment tall de circulació.

A la Via Augusta entre Mestre Benaiges i Rambla Vella establiment d’un sol sentit de circulació en sentit cap a la Rambla Vella.

Tall total de la circulació pel Vial J. W. Bryant.

Tall total de Mestre Benaiges.

Tall de l’accés a la Rambla Vella des d’Estanislau Figueres i establiment d’un carril d’emergència d’accés a l’Hospital de Santa Tecla.

Els talls es faran per fases a partir de les 17:00 hores i en funció de l’arribada dels espectador dels focs. En tot cas, diàriament, als voltants de les 22:00 hores totes les restriccions i prohibicions anteriors estaran vigents fins les 23:30 hores aproximadament.