.

.

TOTS 21

L’aigua de Sant Magí de la Brufaganya, de camí cap a Tarragona. Foto: Portants

Els portants, un cop arribats a Tarragona. Foto: Portants

Dia gros de les festes de Sant Magí amb l’arribada de l’aigua i la seva distribució per diversos punts repartits per tota la ciutat. Durant la rebuda solemne de l’aigua miraculosa al Portal del Carro, després d’un trajecte de 66 quilòmetres des de Brufaganya a càrrec dels Portants en un vehicle d’època, l’alcalde, Pau Ricomà, ha desitjat que “aquest sigui l’últim Sant Magí amb restriccions”.

Pel que fa a la resta de la jornada, la cita principal és aquesta nit amb el Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Arribada de l’aigua de Sant Magí, 12:00 a 13:00. Després d’un llarg camí, l’aigua de Sant Magí arribarà a la ciutat per ser distribuïda de manera descentralitzada a tota la ciutat.

Organitzat per Portants de l’Aigua de Sant Magí

Obertura dels punts de distribució de l’aigua de Sant Magí, de 17:00 hores a 20:00. Obertura dels punts de distribució de l’aigua de Sant Magí, amb càntirs, mides i alfàbrega. S’han establert vuit espais diferents, escampats per tota la ciutat, amb el suport de les colles castelleres i de l’Associació de Veïns de Bonavista, l’Associació de Veïns Verge del Pilar i Eixample, l’Associació de Veïns Progressista de Torreforta i l’Associació de Veïns Campclar – Zona Esportiva. Tots els punts estaran oberts fins a les 20 h.

Punts de distribució

  • Plaça de la Pagesia
  • Plaça de la Font – Xiquets de Tarragona
  • Carrer del Cós del Bou – Colla Jove Xiquets de Tarragona
  • Plaça Verdaguer – Floristeria Romeu
  • El Serrallo, Moll de Costa – Xiquets del Serrallo
  • Sant Pere i Sant Pau, carrer A, s/n – Castellers de Sant Pere i Sant Pau
  • Bonavista, plaça de la Font de Bonavista – Associació de Veïns de Bonavista
  • Barri del Pilar, rambla del Pilar – Associació de Veïns Verge del Pilar i Eixample, Associació de Veïns Progressista de Torreforta i Associació de Veïns Campclar – Zona Esportiva

Organitzat per Portants de l’Aigua de Sant Magí

22è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona. Teatre Auditori del Camp de Mart, 20:00 hores a 00:30. El festival ha estat durant anys l’estendard de l’aMt i targeta de presentació i reivindicació dels músics locals davant la ciutadania tarragonina. Enguany les Maruja Limón, amb la seva música vital que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins, el pop mallorquí dels Reïna, guanyadors del Sona9 2020, el rock i els covers dels tarragonins 2UT i el funk-soul dels Nerea Bassart Trio ompliran de música aquest emblemàtic escenari de la ciutat, en aquesta nit que ens obrirà la porta a la diada de Sant Magí.

Horaris dels concerts:

20 h. Reïna (Mallorca). Pop.
21 h. Nerea Bassart Trio (Tarragona). Funk-soul.
22 h. 2UT (Tarragona). Rock.
23.15 h. Maruja Limón (Barcelona). Flamenc-pop i ritmes llatins.

Preu: Gratuït amb inscripció prèvia. Venda d’entrades: Reserva prèvia de les invitacions: entrades.tarragona.cat

Organitzat per Associació de Músics de Tarragona

Redacció