.

.

TOTS 21

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. Foto: ACN

Imatge d’un vehicle dels Mossos d’Esquadra. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir ahir dos homes, de 35 i 39 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sense haver obtingut mai el permís i falsificació de document públic oficial.

Els fets van tenir lloc ahir, pels volts de les 09.40 hores, al punt quilomètric 246 de l’autopista AP-7 al seu pas per Tarragona, quan els agents van aturar un camió amb un semiremolc, amb dos ocupants amb la funció de conductors. Els mossos van observar que es tractava d’un vehicle de transport de verdures, procedent de la Jonquera amb destinació Almeria, que ja l’havien aturat el passat 17 de gener a la mateixa autopista. La patrulla va constatar que en ambdós casos, els conductors eren els mateixos malgrat que en els discos del tacògraf havien anotat que entre els passats dies 6 de gener i 5 de febrer estaven de vacances.

Els dos conductors no van mostrar els discos de registre d’activitats dels darrers vint-i-vuit dies, tal i com estan obligats, ni tampoc van poder acreditar que disposessin de permís de conduir. Es dona la circumstància que els permisos de Romania amb els quals es van acreditar podrien haver estat falsificats.

Els mossos van immobilitzar el camió mentre que el Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona, està duent a terme el corresponent informe tècnic policial sobre l’autenticitat dels dos permisos de conduir.

Els detinguts passaran disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant les properes hores.