.

.

TOTS 21

Els mossos van localitzar la furgoneta implicada en el robatori  i els tres individus en unes cotxeres del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Tarragonès van detenir aquest dimecres al barri de Sant Pere i Sant Pau tres homes de 26, 33 i 35 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació dimarts dia 2 d’agost arran d’una denúncia per la sostracció d’una caixa forta de l’interior de la cafeteria de l’Estació del Camp de Tarragona, situada a la Secuita (Tarragonès).

Els lladres van tallar amb unes tenalles un cadenat que assegurava una de les portes i van accedir a l’interior de l’establiment per perpetrar el robatori.

Davant d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu policial i gestions d’investigació van permetre localitzar la furgoneta implicada en el robatori  i els tres individus en unes cotxeres del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se al lloc i van detenir els tres homes quan intentaven obrir la caixa forta amb una radial.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Redacció