TOTS 21

L’home amenaçava els empleats amb un ganivet o una arma de foc per endur-se la recaptació

L’home amenaçava els empleats amb un ganivet o una arma de foc per endur-se la recaptació

Els Mossos d’Esquadra, en un dispositiu conjunt amb la Policia Local de Roda de Berà, han detingut un home per un robatori amb violència, i dues persones més, un home i una dona, per tenir ordres de recerca i detenció pendents. En el cas de l’home arrestat per robatori amb violència, se l’acusa de sostreure rellotges d’alta gamma, diners en efectiu i d’agredir a la propietària del domicili, que va patir una fractura. L’individu va ingressar a presó mentre que els altres dos han quedat en llibertat amb càrrecs. Els arrestos es van fer entre el 20 i el 21 de novembre, els detinguts tenen 19, 26 i 43 anys, i són de nacionalitats espanyola i holandesa. Segons la policia, els detinguts no tenen cap relació entre ells.

Els cossos policials van detenir el primer home aquest dimecres al centre de Roda de Berà. Els agents el van identificar i van comprovar que constava una ordre de recerca i detenció judicial.

El mateix dia a la tarda, van localitzar i van arrestar l’home que havia comès un robatori amb violència en un domicili de la localitat. El detingut va perpetrar els fets el passat 14 d’agost i va robar rellotges d’alta gamma i diners en efectiu. L’home va agredir la propietària de l’habitatge quan el va sorprendre ‘in fraganti’. La dona va patir una fractura en una extremitat per culpa de l’agressió.

L’última de les detencions es va produir aquest dijous en un control de trànsit a l’N-340. En el dispositiu es va identificar una dona que tenia vigent una ordre de recerca i detenció judicial.

Els dos detinguts per les ordres de detenció judicials van quedar en llibertat amb càrrecs, mentre que el detingut per robatori amb violència va ingressar a presó per ordre de l’autoritat judicial.