.

.

TOTS 21

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 12 de març passat a Tarragona un home per haver diversos robatoris en bars de la comarca del Tarragonès, concretament cinc a Tarragona, cinc més a Sant Salvador i dos a la Canonja.

El detingut és un jove de de 24 anys, veí de Tarragona i de nacionalitat albanesa. Els Mossos van iniciar una investigació després de saber que s’havien produït una sèrie de robatoris en bars entre el 25 de novembre de l’any passat i el 12 de febrer d’enguany. El lladre sempre utilitzava el mateix mètode que consistia en vigilar prèviament els establiments dies abans de consumar el robatori.

El detingut, que actuava durant la franja nocturna de dos quarts de tres a dos quarts de quatre de la matinada per evitar possibles testimonis, efectuava els robatoris utilitzant una palanca tipus pota de cabra per forçar les persianes de les entrades als establiments.

Posteriorment, un cop dins del local, extreia el caixetí de l’interior de les màquines escurabutxaques i s’amagava en zones boscoses. Un cop allà, manipulava la màquina per endur-se els diners en metàl·lic. El valor total dels diners sostrets dels dotze bars puja a 10.000 euros.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut va passar a disposició judicial el passat 14 de març al Jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.