TOTS 21

Els Mossos ja van arrestar un dels venedors a principi de mes pel mateix motiu

El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Tarragona.

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Tarragona van detenir ahir un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí Reus, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer vora les 16:00 hores quan la policia va rebre avís que un home es trobava escalant la façana d’una de les naus del Polígon Francolí per intentar accedir a la teulada.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se al lloc i van accedir al recinte, el qual disposava d’una tanca perimetral de dos metres d’alçada, on van localitzar el detingut.

El lladre va intentar accedir a una primera teulada ubicada en una de les portes d’accés de l’empresa, a través de la qual volia accedir a la teulada principal. Al no poder realitzar l’acció, el detingut  va accedir al recinte i va tallar cablejat elèctric amb la intenció de robar-lo. Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir-lo per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Tarragona.

Redacció