TOTS 21

El conductor del vehicle també ha sigut arrestat per conducció temerària i desobediència greu als agents de l’autoritat. Foto: Mosssos d’Esquadra.

 

La Guàrdia Municipal de la Canonja (Tarragonès) i els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un home que estava en recerca policial després que se l’identifiqués en un patrullatge dels agents municipals. L’arrestat viatjava d’acompanyant en un vehicle al qual es va donar l’ordre d’aturar-se però que va fugir. El cotxe va escapar dels guàrdies a gran velocitat i conduint de forma temerària durant més de cinc quilòmetres per la carretera T-11. Quan van aconseguir parar el vehicle, el copilot va marxar corrents, camp a través, cap al carrer Riu Siurana de Camp Clar de Tarragona. Finalment, en coordinació amb els Mossos el van detenir.
El conductor del vehicle també ha estat arrestat per un presumpte delicte de conducció temerària, resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. El primer detingut per ordre de recerca i detenció també està acusat d’un delicte de desobediència greu als agents policials.
ACN