TOTS 21

La Policia Local de Salou ha detingut un atleta de 26 anys de la delegació turca dels Jocs Mediterranis acusat d’una presumpta agressió sexual a una jove britànica a Salou, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. El detingut participava a les proves d’halterofília que es disputen a Constantí.

El consistori ha informat que cap a les 5:15 hores d’aquesta matinada de dimecres els agents han rebut un avís des del carrer Colom que hi havia una noia que demanava ajuda. Un cop han arribat al lloc, la noia, que té 25 anys i és de nacionalitat britànica, ha explicat als agents que havien intentat abusar d’ella sexualment a la platja.

També ha acudit un jove de 26 anys i de nacionalitat turca que ha explicat als agents que s’havien conegut en una discoteca i que havien intimat voluntàriament. La noia ha decidit denunciar el jove, s’ha activat el protocol d’actuació en aquests casos i la Policia Local ha detingut el noi. La denunciant s’ha derivat al CAP de Salou i, posteriorment, a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona per practicar-li una exploració mèdica i forense.

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec del cas, el qual es derivarà als jutjats de Tarragona. Les diligències se centren en la presa de declaracions de l’acusat, de la víctima i de possibles testimonis per contrastar les diferents versions aportades.