.

.

TOTS 21

Un vehicle de la Guàrdia Urbana. Foto: infomakis.com

Agents de la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) feia temps que tenien coneixement que un individu es dedicava al tràfic de drogues davant d’un local de restauració del carrer Manuel de Falla de la ciutat.

Ahir a la tarda els agents van observar en el lloc indicat dues operacions de compra venda de petites bosses de plàstic transparent. Un cop identificats els compradors es va comprovar que les bosses contenien haixix a l’interior.

Finalment els agents van detenir el venedor, a qui després d’un escorcoll se li van localitzar cinc peces d’haixix de diferents mides i característiques, dos farcells de possible cocaïna, una bàscula de precisió i 409,5 € en metàl·lic.

Detingut per resistència i desobediència a agents de l’autoritat

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquesta passada nit un home de 33 anys com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

Els fets van passar a les 22.15 h, quan es va rebre la trucada del vigilant de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, qui alertava que una persona es trobava alterant l’ordre a la zona.

Quan una patrulla es va desplaçar a l’indret indicat es van trobar, a la mateixa porta de l’hospital, un home amb la cara ensangonada, cops a l’ull i al nas i un tall al front de dos centímetres. L’individu, qui oferia senyals evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques, caminava alterat pels voltants de l’entrada del centre hospitalari. El vigilant de seguretat va advertir que l’individu havia acompanyat un home a la sala d’espera d’urgències, la qual va ser convidada a abandonar després de provocar un petit aldarull. Aleshores, després de miccionar davant de la porta de l’hospital, va relliscar i topar amb la cara a terra.

Els agents van adreçar-se a l’individu, que els va responent amb insults i amb una actitud clarament hostil, motiu pel qual va ser detingut.